Viikkoinfo -- Vihreän liiton viikoittainen tiedotuslista

 

Tietoja listasta Viikkoinfo

Viikkoinfo on tiedotussähköpostilista vihreän politiikan ajankohtaisista aiheista kiinnostuneille. Listalle voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa saada tietoa Vihreän liiton tuoreimmista kannanotoista, julkilausumista, puheista ja muusta ajankohtaisesta.

Listan tilaajat saavat Vihreä viikkoinfo -tiedotteen kerran viikossa sähköpostiinsa. Kyseessä on yksisuuntainen lista, jota ei voi käyttää keskusteluun.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Viikkoinfo arkistoon. (Nykyinen arkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan Viikkoinfo käyttäminen
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen viikkoinfo@vihreat.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi alla.

Listalle Viikkoinfo liittyminen

Liity listalle Viikkoinfo täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään viesti, joka vaatii vahvistuksen, näin estetään muita liittämästä sinua listalle vastoin tietoasi. Tilaajaluettelo on piilotettu, mikä tarkoittaa, että listan tilaajaosoitteet ovat vain listan ylläpitäjän nähtävissä.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Sinun on valittava salasana tilausasetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tilaustietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä johon sivulliset voivat päästä käsiksi.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä luo automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostitse, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit itse muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  

Listalle Viikkoinfo liittyneet
(Tilaajien lista on vain listan ylläpitäjän saatavilla.)

Syötä ylläpito-osoite ja salasana selataksesi tilaajalistaa:

Ylläpito-osoite: Salasana:   

Poistuaksesi listalta Viikkoinfo, käyttääksesi salasanan muistuttajaa, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä sähköpostiosoite jolla liityit:

Jos jätät osoitekentän tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Viikkoinfo -lista jota ylläpitää hallintopaallikko at vihreat.fi
Viikkoinfo ylläpitokäyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista vihreat.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.18
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered